Sobre nosaltres...


Björn Hinners

Kiel, 1973

 

- Arquitecte Dipl.-Ing. (FH-Oldenburg) a Alemanya

- Arquitecte col.legiat al COAC nº. 49274-4

- Màster en Arquitectura del Paisatge (EFLA), ETSAB-UPC

- Títol oficial de fuster d’estructures “Geselle” a Alemanya.

 

Arquitecte alemany a Espanya, amb anys d'experiència en diferents estudis d’arquitectura i paisatgisme tant a Alemanya com a Catalunya. Ha col·laborat desenvolupant projectes d’equipaments esportius i espais públics. També ha treballat en la construcció de cases ecològiques i de baix consum energètic a Alemanya. Com ha paisatgista ha treballat en diferents escales del paisatge: projectes d’espais fluvials, corredors verds, recuperació d’espais naturals, parcs, jardins... Té experiència com a tècnic d’obra en constructores mediambientals, especialitzat en estabilització de talussos amb sistemes sostenibles.

 


Bàrbara Garcia Belmonte

Barcelona, 1975

 

- Arquitecte per l’ETSAB-UPC

- Diploma d’estudis avançats de suficiència investigadora pel tema “Arquitectura

  i Memoria: (re)presentar el lloc”, Departament de Projectes Arquitectònics, UPC.

 

Arquitecta catalana amb experiència en diferents estudis, desenvolupant projectes d’habitatge de protecció oficial, d’equipaments per a l’administració (GISA i ajuntaments) i d’interiorisme i reforma, així com projectes i concursos d’arquitectura i paisatgisme. Ha treballat en diferent aspectes de la rehabilitació i restauració del patrimoni: jardins arqueològics, plans especial de nuclis històrics, rehabilitació d’edificis, estudis tipològics de masies...

Ha col·laborat en tasques de docència i recerca al Departament de Projectes Arquitectònics de l'ETSAB en el període 2001-2005 i actualment col.labora puntualment al Màster de Restauració de Monuments, de la UPC.